Disclaimer - Levix Skip to main content

Disclaimer

Algemeen

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en eventuele rembourstoeslag, tenzij anders is aangegeven. Boven de €30,- zijn de verzendkosten gratis. De informatie die op deze site wordt getoond is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen, specificaties en voorraadindicaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen en dagprijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Voorraadindicatie

De voorraadindicatie geeft de voorraad uit ons magazijn weer op een specifiek moment. Daar wij deze voorraad benutten om zowel verzend opdrachten als bestellingen in onze winkel uit te leveren wijzigt deze continu. De voorraadindicatie op de website wordt daarom meerdere keren per uur ververst.

Houdt u hierbij rekening wanneer u op basis van de voorraad indicatie producten komt afhalen in één van onze filialen. De voorraad kan gewijzigd zijn tussen de laatste keer dat u keek en uw bezoek . Wij raden dan ook sterk aan om eerst een bestelling te plaatsen zodat de producten voor u gereserveerd staan. Dit kan via onze website (webshop.levix.nl), telefonisch +31 (0)73 – 5341325, of per e-mail: info@levix.nl. Levix is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden m.b.t. de voorraadindicatie.

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie ons privacy beleid.

Hyperlinks

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover LEVIX geen controle heeft.