Expertises | Specialist op elk onderdeel | Levix Skip to main content
Specialist op elk onderdeel

Expertises

Geen uitdaging is te groot

Een ICT’er die van alle vakgebieden écht kaas heeft gegeten? Die bestaat niet. Daarom hebben we voor elk specialisme experts in huis. Van Microsoft 365 tot telefonie. En van cloud oplossingen tot cybersecurity. Hierdoor is geen uitdaging te groot.

Ik wil graag meer weten
Cloud
Werk je in een omgeving die continu verandert of werk je op meerdere locaties? Dan zijn cloudoplossingen een uitkomst voor je organisatie. Deze zijn schaalbaar in capaciteit en altijd up-to-date. Ook niet onbelangrijk: cloudoplossingen zijn optimaal beveiligd.
Hosting
Om je website goed te laten te presteren, hebben we geavanceerde servers in gebruik met krachtige SSD’s (Solid State Drives). Deze zijn snel, veilig en bovendien dag en nacht wereldwijd bereikbaar. En omdat we altijd overcapaciteit behouden, raken de servers niet overbelast.
Beheer
Dankzij ons remote beheersysteem hebben we altijd inzicht in je servers, hardware en software, en in de status daarvan. Daarnaast optimaliseren we het complete netwerk continu, zodat deze snel en veilig blijft. Bovendien veranderen je ICT-wensen wel eens; je bedrijf staat immers ook niet stil.
Veiligheid
Virussen en spyware zijn niet van gisteren: ze bestaan al even. En hackers ook niet: ze vinden steeds nieuwe methodes om besturingssystemen te beschadigen. Daarom zorgen we voor een actuele firewall en gebruiken we kwaliteitsproducten. Ook helpen we je voldoen aan de privacywetgeving.
Onderhoud
Met periodiek onderhoud zorgen we ervoor dat servers snel en veilig blijven, dat software up-to-date is en dat hardware langer meegaat. Dit doen we op locatie en vanuit ons remote beheersysteem. Zo voorkomen we problemen. Doen die zich toch voor? Dan lossen we ze snel op.