Over ons | Altijd een passende oplossing | Levix Skip to main content
Altijd een passende oplossing

Over Levix

We gaan voor duidelijkheid

Opdrachtgevers blij maken met ICT: dit is waar het ons allemaal om te doen is. En dat lukt, omdat we altijd voor duidelijkheid gaan. Zo brengen we allereerst je wensen en behoeftes in kaart. Die van nu en in de toekomst. Want alleen zo kunnen we je helpen met een oplossing die passend blijft.

Daarnaast scheppen we helderheid in onze wereld vol mogelijkheden. We delen onze kennis van hard- en software, en de laatste ICT-ontwikkelingen graag met je, en wegen de voor- en nadelen samen met je af. Op deze manier weet je precies wat het je oplevert.

Je kunt in elk geval rekenen op kwaliteit en op een snelle service. Reactief, als er iets misgaat. En veel liever nog proactief, want we hebben alles in huis om problemen te voorkomen. Zoals de tools om te monitoren en de gedrevenheid om op technisch vlak tot het uiterste te gaan.

En we gaan ver

Sinds 1999

We zijn in 1999 als computerwinkel opgericht door Rob Lepoutre en Gert-Jan Vis. Pc’s leverden we overigens niet alleen thuis af, we installeerden ze ook meteen. Natuurlijk met de nodige uitleg. Al sinds de beginjaren gaan we ver voor onze opdrachtgevers. We geloven erin dat we hierdoor zijn uitgegroeid tot het full service ICT-bedrijf dat we nu zijn.

Vier vestigingen

Iedereen is welkom in één van onze vestigingen in Geffen, Oss, Uden en ’s-Hertogenbosch. Winkelbezoekers kunnen hier terecht voor advies, reparaties en onderhoud aan hun ICT-apparatuur.

 

De webshop

Winkelen kan ook in onze webshop. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis. Klik hier om naar de webshop te gaan.