Hosting & internet - Voor een optimale ervaring van bezoekers en medewerkers Skip to main content
Alles draait om snelheid

Hosting en internet

Voor een optimale ervaring van bezoekers en medewerkers

Wat willen je online bezoekers? Een snelwerkende website, want dat scheelt ze ‘een heleboel tijd’. En wat willen je medewerkers? Snel internet, want hierdoor kunnen ze heerlijk werken. Weet je wat nou het mooie is? Wij kunnen voor allebei zorgen. En vlug ook als je wilt.

Ik wil meteen contact opnemen

Internetlijnen

Supersnel internet (via glasvezel of VDSL) is belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je medewerkers fijn kunnen werken en opdrachtgevers vlug geholpen worden. Wij regelen die vlugge verbinding van A tot Z. In ons beheersysteem zijn alle internetgegevens inzichtelijk, waardoor we storingen snel kunnen herleiden. En deze dus ook in rap tempo kunnen oplossen.

Webhosting

Om je website goed te laten te presteren, hebben we geavanceerde servers in gebruik met krachtige SSD’s (Solid State Drives). Deze zijn snel, veilig en bovendien dag en nacht wereldwijd bereikbaar. En omdat we altijd overcapaciteit hebben, raken de servers niet overbelast. Kortom: alles voor een snelle website.

Domeinregistratie

Als het om een nieuwe website gaat, heb je natuurlijk ook een domeinnaam nodig. Wij controleren of de gewenste url vrij is, waarna je deze binnen een mum van tijd via ons kunt registreren. Uiteraard horen hier ook e-mailadressen bij.