Cloud - Levix - Cloudservices houden je wendbaar Skip to main content
Flexibiliteit en veiligheid voorop

Cloudoplossingen

Cloudservices houden je wendbaar

Werk je in een omgeving die continu verandert of werk je op meerdere locaties? Dan zijn cloudoplossingen een uitkomst voor je organisatie. Deze zijn schaalbaar in capaciteit en altijd up-to-date. Ook niet onbelangrijk: cloudoplossingen zijn optimaal beveiligd.

Ik ben benieuwd naar de opties

Microsoft 365

Met een Microsoft 365-abonnement maak je gebruik van handige applicaties. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar: met enkel e-mail, met alleen Officeprogramma’s of een combinatie daarvan.

Online Werkplek

Online Werkplek werkt samen met Microsoft 365. Zo heeft ieder ‘digitaal kantoor’ eigen e-mailadressen, Office-programma’s, Teams en ook een Sharepoint. Het grote voordeel van Online Werkplek is dat medewerkers met één inlog toegang hebben tot alle gegevens. En ze komen altijd in een vertrouwde omgeving terecht. Waar dan ook.

Online back-up

Dankzij een online back-up heb je altijd een veilige en volledige kopie van e-mailaccounts en bestanden. De gekozen data van je computer worden periodiek opgeslagen op een externe server. Zijn de bestanden op je apparaat weg of overschreven? Geen zorgen: je kunt ze via de server eenvoudig terughalen.

Online server

Werken met een online server (100 GB opslag, 1 core, 8 GB-geheugen) heeft verschillende voordelen. Zo profiteer je naast het complete Online Werkplek-pakket ook van automatische beveiligingsupdates, virus- en malwarescans en internetbedreigingen. Daarnaast is er altijd een volledige back-up van je gegevens beschikbaar.