Onze oplossingen | Voor het mkb en mkb+ | - Levix Skip to main content
Voor het mkb en mkb+

Onze oplossingen

Alles kan, maar wat werkt voor jouw bedrijf?

Bij ieder vraagstuk gaan we op zoek naar de werkelijke wensen en behoeften van het bedrijf. Qua functies bijvoorbeeld en ook in gebruik. Daarbij maken we een inventarisatie op locatie en stellen we niet de beste producten, maar de beste oplossingen voor. Want op ICT-gebied is eigenlijk alles mogelijk, maar wat werkt voor jouw bedrijf?

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek
Compleet dienstenpakket

Managed ICT-beheer

Dankzij het overzichtelijke remote beheersysteem hebben we altijd inzicht in je servers, werkstations, hardware en software, én in de status daarvan. Ook zorgt de applicatie ervoor dat updates op tijd worden uitgevoerd en dat een aantal werkzaamheden automatisch gedaan wordt. Voorbeelden daarvan zijn het opschonen van logs, van tijdelijke bestanden en defragmentatie.

Meer over Managed ICT-beheer
Totaaloplossing

Jouw ICT, onze zorg

Met een compleet dienstenpakket nemen we het ICT-beheer en onderhoud volledig uit handen. Zo kun je zorgeloos je werk doen.

Neem contact op
Ad-hoc ondersteuning

Ad-hoc ICT-beheer

Bij ad-hoc ondersteuning kun je verschillende onderdelen van ons beheerpakket kiezen. Het remote beheersysteem is sowieso inbegrepen, zodat we in elk geval problemen kunnen signaleren en automatisch updates worden uitgevoerd.

Bij ad-hoc ondersteuning heb je de keuze uit een antivirus of endpoint detection response.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ICT kan bijna alles. Daarom gaan vooral op zoek naar wat je wil bereiken met je organisatie en op welke manier. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust even contact met ons op.

073 534 1131Of stuur ons een bericht
ICT oplossingen

Voor het grootbedrijf (mkb+)

We hebben niet alleen de expertise om je systeembeheerder te helpen, maar ook de tools. Veruit de belangrijkste is ons remote beheersysteem. Dankzij deze applicatie zijn de status en statistieken van je servers, hardware en software altijd inzichtelijk. Per locatie of zelfs per werkstation. Verder zorgt de software voor automatische updates en het uitvoeren van taken, zoals het opschonen van logs, tijdelijke bestanden en defragmentatie.

Daarnaast weten we alles van alle hardware, software, serverruimte en systemen, en kunnen we dit ook leveren, maar is het vooral belangrijk dat we goed luisteren. Want alleen zo kun jij rekenen op een goed advies.

ICT oplossingen

Voor het midden- en kleinbedrijf (mkb)

ICT kan je helpen om processen efficiënter in te richten, om innovaties mogelijk te maken en om makkelijker te communiceren. En wij kunnen je helpen met die ICT-oplossingen. Daarbij nemen we alles uit handen; van plan en implementatie tot het beheer en onderhoud. 

Laat je ICT volledig aan ons over? Dan weet je zeker dat je collega’s en jij onbezorgd kunnen werken. Vlug en veilig. En als er zich onverhoopt toch problemen voordoen, zijn we in staat om razendsnel te schakelen. Mede dankzij onze unieke monitoringapplicatie.