phishing campagne introductie - Levix Skip to main content

phishing campagne introductie

Phishing is een serieuze bedreiging voor zowel individuen als organisaties. Bij Levix begrijpen we de risico’s en willen we u helpen om bewust en veilig online te blijven. Op deze pagina vindt u meer informatie over phishing en de risico’s ervan, evenals informatie over onze trainingen waarmee uw medewerkers phishing sneller kunnen herkennen.

Wat is phishing?

Phishing is een vorm van internetfraude waarbij kwaadwillenden zich voordoen als betrouwbare entiteiten om gevoelige informatie te stelen. Ze maken gebruik van valse e-mails, nepwebsites, SMS, WhatsApp en telefonische oproepen om uw persoonlijke gegevens, zoals wachtwoorden en creditcardgegevens, te bemachtigen.

Levix anti-phishing Campagnes

Onze anti-phishing campagnes zijn ontworpen om u te helpen beschermen tegen phishingaanvallen. We willen uw kennis over phishing vergroten en u de tools geven om verdachte e-mails en links te herkennen. Onze campagnes simuleren realistische phishingaanvallen, waardoor uw medewerkers kunnen ervaren hoe een phishingpoging eruitziet en hoe ze deze kunnen herkennen. Door uw personeel regelmatig oefeningen uit te laten voeren, vergroten we het bewustzijn en verminderen we het risico op succesvolle phishingaanvallen.

Hoe werkt het?

Onze Anti-Phishing Campagnes maken gebruik van geavanceerde phishing-simulaties om realistische situaties na te bootsen. Uw medewerkers ontvangen e-mails die lijken op echte phishingpogingen. Als ze op de links of bijlagen in de e-mail klikken, worden ze omgeleid naar een van onze veilige landingpagina’s met educatieve informatie en tips om phishing te herkennen en te vermijden.

Waarom is kennis over phishing belangrijk?

Phishingaanvallen worden steeds geavanceerder en moeilijker te herkennen. Het is van groot belang om bewust te zijn van deze technieken, omdat dit direct invloed heeft op de veiligheid van uw organisatie. Bij Levix begrijpen we het belang van bewustwording en bieden we uitgebreide anti-phishing trainingen. Door uw medewerkers te trainen in het herkennen van phishingaanvallen, geeft u hen de kennis en vaardigheden om verdachte e-mails, links en bijlagen te identificeren.

Waarom trainingen nuttig zijn voor organisaties

Geavanceerde phishingtraining is essentieel om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen en een cultuur van bewustzijn en alertheid te creëren. Door regelmatig trainingen aan te bieden, blijven uw medewerkers up-to-date met de nieuwste phishingtechnieken en leren ze hoe ze deze kunnen herkennen en vermijden. Dit minimaliseert het risico op datadiefstal, financiële verliezen en reputatieschade.

Bij Levix bieden we niet alleen bewustwording, maar ook praktische oplossingen. Onze abonnementsdienst “Anti-phishing Training” traint uw personeel in het snel herkennen van phishingberichten. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om medewerkers bewust te maken van de valkuilen van phishing en hen te leren hoe ze verdachte e-mails kunnen identificeren en vermijden.

Bedankt voor uw deelname aan onze anti-phishing campagnes.
Neem contact met ons op als u vragen hebt of meer informatie wilt.

Levix staat klaar om u te helpen bij het verbeteren van de online beveiliging van uw organisatie.